Skip to main content

Hou jij van actie?! Beuk jij er graag op los?! Of speel jij iedereen van de mat?! Kom dan woensdag 19 mei Bubbelballen met de Postelein Actief-commissie!

In twee groepen gaan we een heus Bubbelbal-toernooi spelen! Groep 1 speelt ’s middags van 13.00 tot 14.30. Groep 2 start om 15.00 en is om 16.30 klaar. Voorafgaand aan de activiteit krijg je via de mail te horen in welke groep je bent ingedeeld. Mocht je een voorkeur voor een tijdslot hebben, laat dit dan ook weten via de mail: postelein@pwo.ru.nl

Deelname kost € 2,50 voor leden van Postelein en € 10,- voor niet-leden. Wegens de coronamaatregelen kunnen wij maar een beperkt aantal plekken aanbieden, zorg er dus voor dat je er vroeg bij bent! Vanavond om 19.00 opent de inschrijving op de website van Postelein. Klik hier om je in te schrijven!

Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl. Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan ook even een mailtje!

Bij deelname aan de activiteit wordt verwacht dat je je houdt aan de coronamaatregelen en je akkoord gaat met het coronaprotocol. Hopelijk tot dan!