Skip to main content

PIEW! PIEW! PIEW! PIEW! KIJK UIT!!! PIEW! PIEW! PIEW!
Postelein Actief is terug! Woensdagmiddag 29 september is het zo ver; dan gaan we elkaar van 16:00 tot 17:30 (virtueel) afknallen bij Laserquest Nijmegen!

Voor de schamele prijs van slechts € 1,- voor leden en € 10,- voor niet-leden (exclusief transactiekosten) mag je een rondje lasergamen, een rondje lasersquashen en je krijgt er ook nog eens een drankje bij!  Op 29 september verzamelen wij hiervoor bij Laserquest Nijmegen. Exacte verzameltijd en indeling volgen in een latere informatiemail.

Vanavond om 19:00 opent de inschrijving via deze link. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus zet een wekker en geef je gauw op!

s het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen. Bij deelname aan de activiteit wordt verwacht dat je je houdt aan de coronamaatregelen en je akkoord gaat met het coronaprotocol. Hopelijk tot dan!