Skip to main content

Lieve leden,

Het is weer tijd, de hoogste tijd voor nieuwe Posteleinkleding! De promotiecommissie heeft hard haar best gedaan om er iets leuks van te maken en we hopen dat jullie het ook leuk gaan vinden. En we hebben niet één, niet twee, maar drie gloednieuwe Posteleinartikelen waarmee jij het nieuwe jaar goed kan beginnen. Bestel de nieuwe Posteleintrui, een warme Posteleinmuts en de Postelein koffiebeker to go om de winter door te komen.

Als eerste hebben we een nieuwe prachtige Posteleintrui met een paars-witte geborduurde bedrukking van de letters van Postelein, de fan favoriet volgens de poll op Instagram! De trui (maat S t/m XXL) zal waarschijnlijk € 24,- gaan kosten, mocht dit lager uitvallen dan wordt het verschil later teruggestort op je rekening.

De trui is te bestellen via deze link.

Als je een trui hebt besteld, mail dan vervolgens even de maat die je wilt hebben naar postelein@pwo.ru.nl.

Als tweede hebben we dit jaar een mooie warme Posteleinmuts in de aanbieding, die matcht bij je nieuwe Posteleintrui: de muts is ook zwart met een paars-witte geborduurde bedrukking. Zo kun je helemaal in stijl de winter in! De muts zal waarschijnlijk € 9 gaan kosten, mocht dit lager uitvallen, wordt het verschil later teruggestort op je rekening.

De muts is te bestellen via deze link.

Als laatste nieuwe artikel hebben we de Postelein koffie-to-go beker! Het is een zwarte dubbelwandige beker met een afsluitbaar koffielidje, dus lekproof! Deze handige Postelein must-have kost € 8,66.

De koffiebeker is te bestellen via deze link.

Nog een paar praktische zaken:

  • De truien en de mutsen zijn te bestellen tot en met 1 januari. Voor de koffiebekers geldt op = op, dus weer er snel bij!
  • De truien zijn dit jaar helaas niet te passen op de Posteleinkamer in verband met de coronamaatregelen.
  • De truien en de mutsen zijn ongeveer 1 à 2 weken na 1 januari op te halen bij DressMe. Wanneer je deze precies op kunt komen halen, hoor je wanneer je een trui/muts besteld hebt. De koffiebekers zijn op te halen bij een commissielid van de promotiecommissie. De details hiervan hoor je ook wanneer je een koffiebeker besteld hebt.