Skip to main content

Ben je dat zitten achter je beeldschermpje ook zo zat? Kom dan met de (pre-)mastercommissie samen bowlen! ? Het is tijd om elkaar eens in het echt te ontmoeten.

Op donderdag 24 juni om 20:00 uur hebben wij banen gereserveerd voor Postelein. We zouden het leuk vinden om je daar te zien! Voor nog geen € 5,00 kan je een uur met ons mee bowlen en een gezellige avond beleven. Deze activiteit kost namelijk € 3,50 voor leden en € 6,00 voor niet-leden (exclusief transactiekosten). Meld je snel aan want vol = vol!

De inschrijving opent vanavond om 19.00 uur via deze link!

Is de activiteit vol, maar zou je toch graag mee willen doen? Je kunt je dan via postelein@pwo.ru.nl aanmelden voor de reservelijst. Mocht er iemand afzeggen, dan kan je doorschuiven en mee bowlen! Staat er niemand op de wachtlijst en je zegt af, dan zijn de kosten alsnog voor jou. Ben je geen lid van Postelein, maar zou je als (pre-)masterstudent toch graag mee willen doen? Stuur dan ook even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voorrang hebben op niet-leden. Bij inschrijving ga je akkoord met het coronaprotocol.

We hopen ook jullie weer in het echt te kunnen verwelkom bij Olround!

Liefs de (pre-)mastercommissie