Skip to main content

Heb jij je hoofd ook zo vol van alle tentamens en verslagen? Kom gezellig met de (pre-)mastercommissie een avondje spelletjes spelen via Discord! ? Om na de tentamens even lekker te ontspannen, organiseert de (pre-)mastercommissie op woensdag 3 februari speciaal voor de pre-master en master studenten een spelletjesavond!

Het belooft een gezellige avond te worden met allerlei verschillende spelletjes. En omdat een avondje spelletjes spelen natuurlijk niet compleet is zonder wat lekkers, mogen deelnemers een lekkere zak chips halen op kosten van Postelein*! De inschrijving voor deze activiteit gebeurt via de website. Via dit linkje kun je vanaf vanavond 19.00 uur je ticket bemachtigen via deze link.

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen.

 

*Maximaal één zak per persoon met een maximaal bedrag van €1,50. Declareren kan bij deelname via het declaratieformulier, dat voorafgaand aan de activiteit wordt toegestuurd.