Skip to main content

Op donderdagavond 7 april gaat de fanatieke strijd van start tussen de (pre-)masters van onze vereniging: De (Pre-)Master PUB Quizzzz!

Heb jij een gigantische algemene kennis of ben jij gewoon enorm goed in het gokken van het goede antwoord? 😉 Schrijf je snel in & help jouw team naar de overwinning! Vanaf 18.45 uur is iedereen welkom en om 19.00 uur is het dan zover en zal de pubquiz met leuke vragen en weetjes van start gaan! Ook wordt er een hapje en een drankje aangeboden.

Vanaf vanavond 19.00 uur kun je je inschrijven via deze link. Wil je in een team met een aantal vrienden? Geef dan na je inschrijving via de mail jouw team door van maximaal 5 personen.

 

Zit de activiteit vol, of wil je je als niet-lid inschrijven? Stuur dan ook even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl.
Zorg er bij het inschrijven voor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je e-mailadres. Klopt de naam niet met het e-mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen.

Bij deelname aan deze activiteit wordt verwacht dat je je houdt aan de op dat moment geldende coronamaatregelen en dat je akkoord gaat met het Coronaprotocol, dat te vinden is op de website. Hopelijk tot dan!