Skip to main content

(Pre-)masters opgelet! Op woensdagavond 29 juni om 18.30 uur wordt er voor alle (pre-)masters van Postelein een gratis workshop georganiseerd over de PraatPlaat!

Vind jij het ook lastig om informatie op de juiste manier, begrijpelijk over te brengen naar ouders/kinderen? De PraatPlaat kan hier bij helpen. De PraatPlaat is een manier van visualiseren die veel gebruikt wordt voor psycho-educatie, waarbij de informatie niet alleen besproken, maar ook getekend wordt. Angela Luteijn neemt je in de workshop mee in het gebruik van de PraatPlaat en leert je hoe je een PraatPlaat maakt en toepast in de praktijk! Na afloop van de workshop wordt er een gezellige borrel georganiseerd in Cultuurcafé om de avond af te sluiten.

Ben jij er ook bij? Schrijf je dan vanaf 19.00 uur vanavond in via deze link!

 

Zit de activiteit al vol, of wil je als niet-lid ook naar de activiteit komen (als niet-lid kost de workshop overigens € 3)? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl.

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtingen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Hopelijk tot dan!