Laat je gala outfit lekker in de kast hangen en maak je klaar voor een casual-chique diner onder de sterren! 🤩 Op donderdag 27 mei van 17.00 tot 20.00 uur willen wij jullie graag verwelkomen op het terras van De Waagh voor een 3-gangen diner! Het menu is hieronder te vinden. De prijs voor dit schitterende diner zal maximaal € 18,- zijn (inclusief 2 consumpties voor leden).

Vanwege de maatregelen zitten 2 personen aan een tafel. Nadat je bent ingeschreven kan je de naam van de persoon met wie je samen aan een tafel wilt zitten doorgeven via de mail: postelein@pwo.ru.nl. In die mail kan je ook de door jou gekozen gerechten doorgeven.

Er zijn ook een paar plekken voor niet-leden. Zij kunnen dus ook ingeschreven worden voor deze activiteit. Het is van belang dat je als lid een plekje bemachtigd voor een niet-lid, dus vul hier tijdens het inschrijven jouw gegevens in! De prijs voor het 3-gangen menu voor niet-leden is € 24,50.

De inschrijving opent op 20 mei om 19.00 uur. Voor zondagavond 23.59 uur moet de inschrijving en het gekozen menu binnen zijn. We hopen jullie allemaal te zien de 27e! 💃

  • Via deze link kun je je inschrijven als lid.
  • Via deze link kun je een inschrijving plaatsen voor een niet-lid.

Mocht je graag willen deelnemen aan het Prom Dinner, maar is de activiteit helaas vol? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl, zodat je op de reservelijst kunt komen. Indien deelnemers niet meer kunnen, krijg je een berichtje en kun je misschien toch nog deelnemen!

Het menu waaruit je kunt kiezen:

Voorgerechten

Mosterdsoep met gebakken spekjes
Bospaddenstoelenbouillon
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pesto en een mix van pitten

Hoofdgerechten

Varkenshaasmedaillons met een jus van salie
Victoriabaarsfilet met een choronsaus
Risotto van bloemkool met feta en een gepocheerd eitje

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en warme groente

Nagerechten

Cheesecake met een bodem van arretjescake
Coupe ijs met diverse soorten vers fruit