Na een succesvolle muziekbingo is de PUB alweer terug met een nieuwe activiteit! Dit keer gaan we jullie cocktail skills testen 🍸 Wie maakt de beste cocktails? En wie drinkt ze het beste op op? 🤪 Kom erachter en schrijf je in voor de cocktailworkshop! Op dinsdag 8 maart om 19.00 uur in Café Sjors & Sjimmie. De workshop kost €11 voor leden en €15 voor niet-leden.

Inschrijven kan vanaf vanavond 19.00 uur via deze link! Tot dan, ciao 🌞

Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen.
Bij inschrijving voor deze activiteit ga je akkoord met het Coronaprotocol.