Skip to main content

16 februari is het zo ver: de PUB bierproeverij! ?

De PUB-commissie heeft een interactieve avond voor jullie voorbereid met heerlijke biertjes! ?
De 3 biertjes zullen opgehaald kunnen worden in Nijmegen voor € 5,- (exclusief transactiekosten). Ben je de komende tijd niet in Nijmegen? No problem! Schrijf je dan in voor het gratis evenement en dan je krijgt via de mail te horen welke biertjes je moet halen! Ben er deze keer wel snel bij met inschrijven, want er zit bij deze activiteit helaas een limiet aan het aantal deelnemers. ‼️

De inschrijving opent vanavond om 19.00 uur via de website. Klik op deze link om een plekje te bemachtigen voor de bierproeverij incl. biertjes en klik op deze link om een plekje te machtigen voor de bierproeverij excl. biertjes.

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen.

Wil je graag meedoen met de activiteit, maar ben je geen lid van Postelein? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl!