Skip to main content

Zit je al weken lang met opgekropte informatie in je hoofd en kan je deze niet kwijt omdat al je tentamens zijn afgelast? Gooi al je kennis uit je hoofd en ontlaad je hersenpan tijdens de eerste online PUBquiz van het quarantaineseizoen! Online quizzen betekent dat je je in je eigen habitat begeeft met eventueel eigen drankjes en hapjes: verlies ga je dus niet lijden op deze quiz! Voor het Posteleinlid / -team met de meeste kennis zal voor een lekker bierpakket gezorgd worden, om ook tijdens de eenzame opsluiting te kunnen genieten van een lekker drankje! Om het zo gezellig mogelijk voor iedereen te maken en toch corona-proof te blijven is het mogelijk om met een groepje mee te doen. Team Up, bedenk een leuke teamnaam en kies één teamleider die de antwoorden doorgeeft. Mail je teamnaam én teamleden voor 26 april 23.59 uur naar postelein@pwo.ru.nl.

De quiz zal via een livestream plaats gaan vinden, maar slechts één persoon per team kan de antwoordmogelijkheden zien (de teamleider). Het scherm van de quiz kan deze teamleider natuurlijk delen met de teamgenoten via een eigen meeting (Zoom / Skype / WebEx etc.). Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen mee te doen en zo te strijden tegen de anderen!
Zoals gezegd zijn er geen redenen om NIET mee te doen met deze quiz. Denk dus niet langer na, voor je spijt krijgt en dacht: ‘’Had ik maar meegedaan, quizt alle antwoorden eigenlijk…’’

De activiteit is gratis voor zowel leden als niet-leden (in een groep met ten minste één Posteleinlid)!