Donderdag 23 september is het zo ver: het kan weer! We zullen wederom met de PUB-commissie gaan genieten van bier en liederen, maar dit keer fysiek, Omdat-het-weer-Cantus! We zullen er een geweldige avond van maken in café Groots, samen met een streng maar rechtvaardig senaat bestaande uit de creme de la creme van Postelein.
Het enige wat je moet doen is je vanavond inschrijven, zorgen dat je een geldige QR-code bezit én dat al je vrienden meegaan!

Vanavond om 19.00 uur opent de inschrijving via deze link.

Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen. Bij deelname aan de activiteit wordt verwacht dat je je houdt aan de coronamaatregelen en je akkoord gaat met het coronaprotocol. Hopelijk tot dan!