De RAG heeft een ouderwets-gezellige activiteit voor jullie in petto!

Namelijk, een bierproeverij bij Café Van Ouds! 🍺 De bierproeverij zal bestaan uit 4 verschillende biertjes waarbij Café Van Ouds ons de details van het bier zal vertellen. En natuurlijk ontbreekt óók de borrelplank niet bij deze activiteit. Onder het genot van de hapjes en drankjes is er een mogelijkheid om spelletjes te spelen 🎲 Al met al dus een fijne weekafsluiter waarbij je ook nog eens de goede doelen van de RAGweek sponsort! De activiteit kost €14 voor leden en €15 voor niet-leden 💰

Heb jij ook zin in zo’n ouderwets gezellig middagje? Kom dan naar de RAG: Bierproeverij op vrijdag 11 maart van 15.00u tot 18.00u, locatie: Café Van Ouds.

Vanaf vanavond 19.00 uur kun je je inschrijven via deze link.

Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen.
Bij inschrijving voor deze activiteit ga je akkoord met het Coronaprotocol. Hopelijk tot dan!