Skip to main content

We gaan vroeg pieken dit jaar! Hoewel de RAGweek pas in april ‘officieel’ van start gaat, gaan wij alvast aan de slag om zo veel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen van dit jaar: Stichting De Hond Kan De Was Doen en Right To Play. En jij kan helpen! Sinterklaas is zaterdag pas gearriveerd in het land, maar jij kan vandaag al een kant en klare kerstboom bestellen ?
Voor slechts € 10,00 exclusief transactiekosten krijg jij een kerstboom voor op tafel (45 centimeter), ballen en slinger naar keuze én wordt hij in Nijmegen ook nog thuisbezorgd!
Het enige wat jij hoeft te doen is je huisgenoten of je familieleden op te trommelen en een kleur te kiezen (voor de slinger: rood, goud, zilver of blauw en voor de ballen: rood, goud, zilver of disco). In Nijmegen komen we hem de week van 30 november bij jou thuis bezorgen, maar er zal ook een ophaalpunt komen. Dus geen onnodige moeite om helemaal een kerstboom om te hakken, maar lekker thuis onder je fleecedekentje wachten op een thuisbezorgde kerstboom, terwijl je ook nog eens een steentje bijdraagt aan het goede doel!
Om de deal nog mooier te maken: volgend jaar hoef je ook geen “kerstbomenstress” te ervaren, want zowel de boom als de versiering kun je volgend jaar hergebruiken! Bestellen kan vanaf NU tot en met zondagavond 23:30 uur de website. Ho ho let’s go! ??