Skip to main content

De tentamens staan in maart alweer bijna voor de deur en dat betekent dat we weer hard moeten gaan studeren. Wil je tóch nog even wandelen, voordat je de vier muren van de UB kunt dromen? Dan hebben wij een leuke activiteit voor jullie! Op donderdag 10 maart organiseert de RAGweekcommissie in Nijmegen centrum een Wine Walk. Tijdens deze avond kun je genieten van drie soorten wijn, bijbehorende hapjes en ons mooie Nijmegen. De gehele winst van de activiteit (€4 voor leden en €5,50 voor niet-leden) zal gaan naar de goede doelen van de RAGweek.
Wat is nu beter dan lekker wandelen, wijn drinken en hapjes eten voor het goede doel? Niks toch?!

Schrijf je vanaf vanavond 19.00 uur in via deze link!

Deze activiteit zal plaatsvinden in tijdsloten. Na de bevestiging van je inschrijving kun je je in groepjes van drie personen opgeven en je gewenste tijdsloten aangeven.

 

Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen.
Bij inschrijving voor deze activiteit ga je akkoord met het Coronaprotocol. Hopelijk tot dan!