Altijd al willen weten hoe het is om Paralympiër te zijn? In een clinic georganiseerd door de Postelein Actiefcommissie leer je hoe het is om te sporten met een handicap. Tijdens deze clinic ga je ervaren hoe het is om te sporten met een handicap. Dit zal gebeuren in een training zitvolleybal waarin je de basis uitgelegd krijgt en je kan ervaren hoe het is om te sporten met een beperking. Ter afsluiting zal er nog een wedstrijd worden gespeeld om de ultieme beleving te ervaren.

De clinic is € 2,00 voor leden en € 3,00 voor niet-leden. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor de combinatie van de lezing met de clinic. Een combiticket kost € 2,50 en is alleen beschikbaar voor leden. Je schrijft je dan voor beide activiteiten in, maar betaalt de prijs van het combiticket. De betaalinstructies zullen door een storing van de site later volgen.

Je kan je vanaf 20.00 uur inschrijven via deze link. Zit de activiteit vol? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl om op de reservelijst te komen.