Skip to main content

NEDERLANDS

Sporten met een handicap, hoe gaat dat in zijn werk?

De Esther Vergeer Foundation helpt kinderen met een handicap om ‘gewoon’ te kunnen sporten. Zij zijn dit jaar één van de goede doelen van de RAGweek en zamelen geld in om kinderen met een handicap bij een reguliere vereniging te kunnen laten sporten. Een vrijwilliger van de stichting komt vertellen hoe ze te werk gaan en er zullen ook een aantal ervaringsverhalen gedeeld worden. De lezing is € 1,00 voor leden en € 2,00 voor niet-leden.

Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor de combinatie van de lezing met de clinic. Een combiticket kost €2,50 en is alleen beschikbaar voor leden (Je schrijft je dan wel voor beiden in, maar betaalt later de prijs van het combiticket).

Je kan je vanaf 19.00 uur inschrijven via deze link. Door een storing zullen de betaalinstructies later volgen.

 

ENGLISH

Playing sports with a disability, how does it work?

The Esther Vergeer Foundation helps children with disabilities to ‘just’ play sports. They are one of this year’s charities and raise money to enable children with disabilities to play sports at a regular club. A volunteer from the foundation will come and tell how they work and some stories of experience will also be shared.

Attention! The lecture will be given in Dutch.

The lecture is € 1.00 for members and costs € 2.00 for non-members.

It is also possible to register for the combination of the lecture with the clinic. A combo ticket costs € 2.50 and is only available for members.

You can register from 7 p.m. by sending an email to postelein@pwo.ru.nl.