Alaaf Posteleinleden! Carnaval zit er over 2 dagen alweer op, maar dit betekent niet dat we al klaar zijn met carnavallen. Daarom hebben we besloten om nog een lekker Postelein carnavalsavondje te organiseren op dinsdag 10 maart vanaf 21.30 (LET OP; dit is een half uurtje later dan normaal!)
Dus trek je meest foute of stoute carnavalsoutfit aan en kom samen met ons feesten op alle lalmuziek. Het pils zal deze avond natuurlijk rijkelijk vloeien, want dat hoort er natuurlijk bij!

Daarnaast zal er ook aandacht worden besteed aan de RAGweek (ja RAG + carnaval = RAGnaval). Op deze avond zal één van onze leden zijn mooie lokken afscheren wanneer er een bedrag van minimaal €75 euro opgehaald wordt! In de Fuik zullen QR-codes hangen, zodat je een zelf gekozen bedrag kunt doneren. De rekening zal vertoond worden op de beamer om de tussenstand bij te kunnen houden. Ook zal er een potje staan voor kleingeld, dus neem je losse eurootjes mee! Bovendien zorgt de Fuik ervoor dat we de problemen letterlijk weg kunnen drinken. Voor elk biertje wordt een klein bedrag aan de goede doelen van de RAGweek gedoneerd. Verder kan je voor €0,50 je favoriete nummer aanvragen bij de DJ of je kunt je steentje bijdragen door veel Posteleinshotjes te nemen.

Natuurlijk staan ook de gebruikelijke acties weer voor jullie klaar:
Van 22.00 tot 23.00 uur een meter bier voor €10,-.
Van 23.00 tot 00.00 uur een bucket naar keuze voor €5,-.
En van 00.00 tot 01.00 uur 50% korting op alle shotjes.

We hopen jullie graag op 10 maart te zien in jullie mooiste carnavalsoutfit om samen met ons te hossen in de Fuik, Alaaf!