Uitgekeken op alle kowa’s en lawa’s en zin om komende maand het tempo te verhogen? En ook nog karmapunten verdienen door je in te zetten voor het goede doel? Geef je dan op als renner voor de RAGweeksponsorloop!

De sponsorloop zal plaatsvinden in het Goffertpark op vrijdag 9 april. De commissieleden van de RAGweek zullen zich van hun sportiefste kant laten zien, maar zijn op zoek naar nog meer fanatiekelingen. De maatregelen worden nauwlettend in de gaten gehouden en er zal gewerkt worden met tijdsloten, zodat alles goed én veilig kan verlopen. Als renner ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van sponsors (opa’s en oma’s, huisgenoten, alles mag) en het trainen natuurlijk. Opgeven als renner kan tot zondagavond 21 maart 23:59 uur door een mailtje te sturen naar ragweekcommissie@gmail.com. Let op: Mocht door de maatregelen maar een beperkt aantal renners mee kunnen doen, geldt wie het eerst komt = wie het eerst maalt.

Liever lui op de bank, maar toch een steentje bijdragen aan het goede doel? Je kan ook de commissieleden en renners sponsoren per rondje of een totaalbedrag. Meer informatie hierover zal volgen als de complete rennersgroep bekend is!