Skip to main content

Wil je tussen het studeren door even lekker ontladen en ontspannen? Kom dan mindfull boksen! ???

De Samen-Bewust commissie organiseert tijdens de tentamenweek speciaal voor jou een activiteit waarbij je even kan ontsnappen van alle tentamenstress: deze activiteit zal bestaan uit een gedeelte boksen, dat vervolgens mindfull afgesloten wordt. Dit alles zal plaatsvinden op dinsdag 15 maart om 16.00 uur, onder begeleiding van een docent van het Radboud Sportcentrum (let op: de locatie is boksvereniging NABA, op de Kamering Onnestraat). De hele activiteit zal niet meer dan een uurtje duren zodat je daarna, indien nodig, weer de boeken in kan duiken om je voor te bereiden voor je tentamen(s)! 😉 Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden.

Inschrijven kan vanaf vanavond 19.00 uur via deze link!

Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen.
Bij inschrijving voor deze activiteit ga je akkoord met het Coronaprotocol. Hopelijk tot dan!