Skip to main content

LET OP: 10 t/m 20 december is het weer zo ver, de skireis is terug!!! Een week vol piste plezier, uitjes en natuurlijk de apres-ski in Frankrijk! De inschrijving opent 21 oktober om 19:00 via deze link. Schrijf je snel in want VOL=VOL!!!

Als het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst?  Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam  niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen. Bij deelname aan de activiteit wordt verwacht dat je je houdt aan de coronamaatregelen en je akkoord gaat met het coronaprotocol. Hopelijk tot dan!