Skip to main content
Activiteiten en nieuws

Sollicitatietraining

By 28 januari 2019mei 2nd, 2022No Comments

Nu nog beter voorbereid op je sollicitatiegesprek met de sollicitatietraining van Postelein! Verschillende onderwerpen zullen tijdens deze avond aan bod komen, denk aan: Wat voor vragen worden op sollicitatiegesprekken gesteld? Wat geef je voor eerste indruk als je de deur binnenloopt? Hoe krijg jij je zenuwen onder controle?
Op maandag 11 februari 2019 (inloop vanaf 19.15) zal de sollicitatietraining plaatsvinden in de Global Lounge door Career-Officer Sophie Raaijmakers. Om je alvast voor te bereiden voor de sollicitatietraining kun je alvast een kijkje nemen op de website van Career Service:
– Tips voor je CV: https://www.ru.nl/fsw/careerservice/student/carriere-tips/cv/
– Tips voor je motivatiebrief: https://www.ru.nl/fsw/careerservice/student/carriere-tips/motivatiebrief/
Dit zijn vaak de eerste stappen van het sollicitatieproces. Daarnaast is het handig als je een telefoon met camera meeneemt.
Het wordt een afwisselende avond, waardoor jij een goede voorbereiding hebt op je toekomstige sollicitatiegesprek. Dus meld je snel aan voor de sollicitatietraining!

De activiteit is gratis voor leden en kost € 1,00  voor niet-leden. Je kunt je vanavond vanaf 19:00 uur inschrijven voor de training via deze link!