Skip to main content

Na al dit stormachtige weer kunnen we allemaal wel wat zomer gebruiken! ☀️ Op donderdag 17 maart organiseren de Postelein Actiefcommissie én de RAGweekcommissie een beachvolleybal en footvolley toernooi! ??Heb jij de zomer al in je bol? Trek dan je korte broek en t-shirt maar aan en laat jezelf van je beste sportieve kant zien! De activiteit begint om 17.00 uur bij Beachfabriek Nijmegen en kost € 5 voor leden en € 8 voor niet-leden. De gehele winst van deze activiteit zal uiteraard weer gaan naar de goede doelen van de RAGweek! ?

Inschrijven kan vanaf vanavond 19.00 uur via deze link!

Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen.
Bij inschrijving voor deze activiteit ga je akkoord met het Coronaprotocol. Hopelijk tot dan!