Gisteren was het dan eindelijk zo ver. Na maanden in spanning afgewacht te hebben, is de bestemming van de studiereis 2020 eindelijk bekend… Kroatië! Postelein neemt jullie dit jaar van 16 tot en met 23 mei mee naar twee prachtige kustplaatsen: Split en Zadar. Hier kunnen jullie gaan genieten van zon, zee, strand en cocktails.

Maar er moet ook gewerkt worden… We gaan interessante en indrukwekkende instellingen bezoeken, de steden ontdekken, spelletjes spelen, zwemmen in nationaal park KrKa, onze kennis testen in een pubquiz en natuurlijk mag een kroegentocht niet ontbreken! Voor een bedrag van maximaal €370,- ben jij erbij! Hiervoor regelen wij het vervoer van en naar het vliegveld, de vliegtickets, het verblijf, het openbaar vervoer, een avond gezamenlijk eten en alle activiteiten.

Heb je nog vragen? Kom dan langs op de Posteleinkamer of vraag het aan een van de commissieleden of bestuur. Natuurlijk kan je ook altijd mailen naar studiereis@pwo.ru.nl.

Ben jij al helemaal overtuigd en wil je mee? Dat kan! De inschrijving opent op woensdag 26 februari om 19.00 uur en zal via de volgende link verlopen: https://postelein.nl/event/studiereis/ Zorg ervoor dat je klaar zit, wat vol = vol!

Do tada! (Als het goed is betekent dit ‘Tot dan!’ in het Kroatisch)