Skip to main content

Eindelijk is het bekend: de locatie van de jaarlijkse studiereis van Postelein! ? Dit jaar gaan we naar de Gouden stad, Praag. Een week lang, van 11 mei t/m 18 mei, kun jij genieten van de prachtige hoofdstad van Tsjechië.??
De Gouden stad zal onder andere verkend worden door het bezoeken van een aantal formele instellingen (zoals een rehabilitatiecentrum en een woonvoorziening) met hiernaast nog op de planning: een bierproeverij ?, stadswandeling city escape, een bootfeest en nog veel meer! Het bedrag is maximaal € 450,00 en dit omvat het vervoer naar het station, de treintickets, het verblijf, het OV ? en alle activiteiten. Let op! Leden die voor het eerst meegaan of eerder bestuur/studiecommissie hebben gedaan krijgen € 150,00 korting! Dit maakt de reis dan maximaal € 300,00.

Heb je nog vragen? Kom dan langs op de Posteleinkamer of vraag het aan één van de commissieleden. Ook kun je altijd mailen naar studiereis@pwo.ru.nl.

Let op: inschrijven kan vanaf 23 februari 2022 om 18.00 uur via deze link! Inschrijven kan tot en met 9 maart 19.00 uur. Schrijf je snel in, want vol = vol! ?