Skip to main content

Eindelijk mogen wij het vertellen! In mei gaat Postelein op studiereis naar Boedapest!!! Wij gaan acht dagen lang genieten van deze bruisende stad met onder andere een boottocht op de Donau, een superleuke Pub Crawl en misschien zelfs een bezoekje aan de befaamde badhuizen… Daarnaast zou het natuurlijk geen studiereis zijn als we niet ook een aantal interessante instellingen gaan bezoeken en onze kennis over ons vakgebied vergroten. Ook kunnen wij vast verklappen dat er een ontzettend leuke verrassingsdag op de planning staat!

Voor een bedrag van maximaal € 475,00 kan je al mee naar Boedapest! Dit bedrag omvat het vervoer naar Boedapest en in Boedapest, het verblijf en natuurlijke alle leuke (en leerzame) activiteiten die wij voor jullie gepland hebben. Voor studenten die voor het eerst meegaan komt daar ook nog eens 150 euro korting bovenop (dus dan betaal je nog maar € 325,00).

Heb je nog vragen? Kom dan even langs op de posteleinkamer of stuur een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl

De inschrijving is open op woensdag 15 februari van 19.00 uur tot 21.00 uur via deze link, daarna zal er een loting plaatsvinden om te bepalen wie er mee kunnen gaan! Dit betekent dus dat je twee uur de tijd hebt om je in te schrijven. Je krijgt die avond nog te horen of je bent ingeloot. De inschrijving is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

De studiereiscommissie heeft er zin in!