Na heel wat vergaderingen en brainstormsessies is het dan eindelijk zo ver. De studiereiscommissie heeft een mooie week aan activiteiten klaar staan voor jullie! Tijdens deze week kunnen jullie genieten van verschillende activiteiten, zoals een Crazy 88, een bakwedstrijd en verschillende lezingen.
De activiteiten zullen verspreid zijn over verschillende dagen. Benieuwd naar de planning? Kijk dan in het Facebookevenement! We geven jullie de mogelijkheid om een Combiticket of een (in)formeel ticket te kopen. Benieuwd wat welk ticket inhoudt? Lees dan snel verder!
Formeelticket: Prijs: GRATIS 
! Je schrijft je in voor alle workshops en lezingen.
! Je hebt geen toegang tot de informele activiteiten de rest van de week.
! Je mag niet deelnemen aan de studiereisopdracht (hiermee kun je 2EC verdienen)
Via de website kun je je inschrijven voor een formeel ticket
Informeelticket: Prijs: € 15,00 *
! Je schrijft je in voor alle informele activiteiten van de reis
! Je hebt geen toegang tot de formele activiteiten de rest van de week.
! Je mag niet deelnemen aan de studiereisopdracht (hiermee kun je 2EC verdienen)
Via de website kun je je inschrijven voor een informeel ticket
Combiticket: € 8,00 *
! Je schrijft je in voor alle activiteiten van 7 tot en met 12 mei.
! Je hebt toegang tot alle activiteiten van de hele week
! Je mag deelnemen aan de studiereisopdracht, mits je aanwezig bent bij alle activiteiten (Hiermee kun je 2EC verdienen)
! Bij aanschaf van een combiticket krijg je korting op de activiteiten en een drankjenaar keuze tijdens de speurtocht. Daarnaast hebben wij nog een leuke verrassing.
Via de website kun je inschrijven voor een combi ticket
*LET OP! Via de inschrijflink van het informele en combiticket kun je een ticket reserveren. Aan de hand van de bevestigingsmail kun je kiezen tussen een combiticket of informeel ticket.
Gedurende de hele week zullen de coronamaatregelen in acht worden genomen. Mocht de studiereis niet uitverkocht zijn, zal er de mogelijkheid zijn om je per dag in te schrijven. Dit zal tegen die tijd bekend gemaakt worden. Daarnaast zijn er maar een BEPERKT aantal plekken beschikbaar.