Vandaag is het tijd dat onze kandidaats-commissaris Onderwijs zich voorstelt aan jullie!

Hoi allemaal!

Mijn naam is Luanne Dussel en ik ben 21 jaar. Aankomend jaar ben ik de Commissaris Onderwijs van Postelein. In september begin ik ook met het tweede jaar van de Bachelor Pedagogische Wetenschappen.
Oorspronkelijk kom ik uit het kleine dorpje Brunssum, dat ligt in het zuiden van Limburg (met zachte G). Afgelopen jaar heb ik samen met mijn vriend op een knus kamertje van 12m2 gewoond en sinds 1 week zijn we verhuisd naar een groter appartement in Nijmegen.
Omdat ik de gezelligheid van Postelein niet wilde missen ben ik meteen lid geworden van twee commissies. De jaarboekcommissie en de carrièrecommissie. Naast het commissiewerk zit ik heel graag op een terras of ga ik uiteten. Af en toe probeer ik een boek uit te lezen, maar dit mislukt omdat ik graag spelletjes speel. Hiernaast spor t ik ook heel graag. In het weekend werk ik als Sleutelhouder in de Plus in ons kleine dorpje. Ik heb enorm veel zin in aankomend jaar en hoop jullie allemaal in goede gezondheid te zien. Geniet nog van jullie vakantie en tot snel!