Skip to main content

Met heel veel trots en enthousiasme presenteert de BoCo de ‘Vrienden Van Vroeger dag’ van dit jaar! Wil jij je vrienden van thuisthuis graag een kijkje geven in het studentenleven van Nijmegen? Dan is dit de perfecte kans! Op vrijdag 28 juni krijgen jouw VVVtjes dé kans om kennis te maken met Nijmegen, Postelein en je studievrienden. We zullen de dag beginnen met een GONS waarbij je vrienden een paar hotspots van Nijmegen zullen zien.
Hierna vervolgen wij onze route naar het waalstrandje om een goede bodem te leggen met pizza’s. Voor de fanatiekelingen kan er
hier ook een potje flunkyball worden gespeeld. Vervolgens hebben we tijd voor bier (of fris) en liederen tijdens de enige echte VVV-cantus, waarna we onze dag af zullen sluiten met een knallend eindfeest in de Fuik. De Borrelcommissie kan niet wachten om jullie en je VVVtjes te zien!!

Ieder lid mag 2 vrienden van vroeger meenemen, maar dit hoeft niet! Kijk goed naar de betaallink die je gebruikt aan het einde van je inschrijving, deze zijn er voor wanneer je alleen komt, met 2en óf met 3en.

Schrijf jezelf en je VVV’tjes vanavond vanaf 19.00 uur hier in. Zit de activiteit nou vol? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl voor een plekje op de wachtlijst. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.