Zoals gewoonlijk word ik wakker voor mijn wekker, dit keer besluit ik alvast uit bed te gaan. Tijdens het maken van mijn ontbijt bekijk ik de mailbox, beantwoord ik mailtjes van leden die zich willen afmelden voor een activiteit en benader ik de volgende op de reservelijst. Ik plof op de bank met m’n ontbijtje en blader de skireis enquêtes door die de deelnemers op de reünie hebben ingevuld. Tevreden met de ingevulde antwoorden verwerk ik deze nog snel in de eerste versie van onze halfjaarlijkse verantwoording. Als ik op m’n telefoon kijk zie ik dat het al weer tijd is om naar de universiteit te gaan, ik raap alles bij elkaar wat ik vandaag nodig heb en spring op de fiets.
Vroeger dan verwacht kom ik aan bij het Spinozagebouw. Ik loop even snel langs de Posteleinkamer om de thee voor de bRAGke brunch alvast daar neer te zetten en praat even kort met Veerle die op dat moment kamerdienst heeft. Om 10:45 zit ik in GR0.100 om college te volgen, op de slides zie ik dat het college 7 is, terwijl ik voor het eerst aanwezig ben. Een prima score, al zeg ik het zelf. Om 12:30 loop ik de collegezaal weer uit, trots dat ik het einde heb gehaald. Samen met twee vriendinnen fiets ik naar de stad om te gaan lunchen en bij te kletsen, deze quality time blijft natuurlijk heel belangrijk!
Na de lunch loop ik nog even door de stad om de laatste inkopen te doen voor het bierpongtoernooi en de ABBAmypo. Thuis gooi ik deze spullen op de bank en haal ik alvast wat boodschappen tassen uit de kast. Op onze google drive bekijk ik hoeveel mensen een brunch setje besteld hebben voor tijdens de bRAGke brunch en maak een boodschappenlijstje. Zoals gewoonlijk vergeet ik ondanks het gemaakte lijstje allerlei dingen en moet ik drie keer terug de winkel in voordat ik alles heb… Met drie volle tassen fiets ik uiteindelijk terug naar huis, de tassen zet ik morgen voor mijn werkgroep op de Posteleinkamer.
Om 16:45 is het alweer tijd om naar Eva te gaan, omdat de PUB-commissie vanavond een bierpongtoernooi organiseert eten we gezellig met de commissie samen. Tijdens het eten bespreken we de laatste dingen voor het toernooi en hebben we het alvast even over de Postelein biercantus die er nu toch wel aardig snel weer aankomt. Samen vertrekken we naar Next Level waar we tafels klaarzetten en wachten tot alle deelnemers aanwezig zijn. Tijdens het toernooi vraag ik regelmatig aan de commissie of alles nog goed gaat, haal ik kannen bier of speel ik scheidsrechter wanneer nodig. Om 22:30 is het tijd om met Willemijn de pitchers bier af te rekenen en naar de El Sombrero te gaan. Samen met de verschillende feestcommissies versieren we de El Sombrero in Disco/ABBA stijl en maken we alles klaar voor de BaMyPo. Het eerste uur van de BaMyPo sta ik aan de deur om iedereen die binnenkomt en betaalt (Money, Money, Money) van een mooie stempel te voorzien, zo zie ik mooi meteen wie er allemaal al binnen zijn. Na mijn deurdienst ga ik zelf ook de El Sombrero in om wat dansjes te wagen en bij te kletsen met de aanwezigen leden. Deze ene keer ga ik om 1:00 al naar huis, om 8:45 is er een behandelingsmethodiek werkgroep die op me wacht. Moe, maar voldaan fiets ik na een gezellige dag naar huis.

~ Ivet