Het is 10 voor 7 als ik langzaam wakker word van mijn wekker. Ik heb echt heerlijk geslapen en wil nog lang niet opstaan, maar helaas moet ik om half 8 werken. Ik sta rond 7 uur op en zet een aflevering van Friends aan op mijn telefoon. Ondertussen zorg ik ervoor dat ik een beetje acceptabel de deur uit kan en doe wat make-up op. Het is kwart over 7 als ik weg wil gaan. Dit betekent dat ik te vroeg op mijn werk ben, aangezien het maar drie minuten lopen is. Gelukkig is dit niet erg, ik ga nog even naar de wc en pak wat fruit als ontbijt en loop dan naar mijn werk. Om half 12 ben ik weer klaar en loop ik terug naar huis. Ik pak mijn tas in, doe mijn bestuursshirt en -vest aan en ga naar de uni. Helaas heeft het geregend onderweg en kom ik een beetje verlept aan op de Posteleinkamer. Ik hang mijn jas maar over de verwarming, dan is die dadelijk lekker warm als ik weer weg ga. Terwijl Veerle iedereen op de kamer goed verzorgd van koffie en thee, ben ik even de laatste contracten voor de studiereis aan het invoeren in een Excelbestand. Het ziet er saai uit om in een Excelbestand alle belangrijke informatie in te voeren van alle deelnemers, maar stiekem vind ik het echt leuk om te doen. Ik denk, omdat het zo chill is alles compleet is, zodat ik weer een deel heb afgerond voor de studiereis. Terwijl ik het bestand op de Drive zet, kijk ik in mijn to do-list wat ik nog meer moet doen deze week. Oh ja dat is waar ook, de subsidie van Student Life voor de studiereis kan ook worden aangevraagd. Deze subsidie kan een deelnemer tot een maximum van € 100,00 teruggeven na de reis, wie wil dat nou niet! Na een klein halfuurtje is de subsidieaanvraag in orde en stuur ik hem op. Nu hoef ik niet per se meer iets te doen vandaag en draai ik de kamerdienst tot 16.00 uur. Ik heb de mailtjes voor de betalingsherinneringen al klaar staan en verstuur deze meteen tijdens het afsluiten van de kamer. Ondertussen zet ik de muziek wat harder zodat ik lekker kan mee blèren met ‘Ja’ en ‘Traag’ van Bizzey. Terwijl ik alles opruim, zie ik dat de visjes weer een aardig lege vissenkom krijgen. Ik besluit om snel even de vissenkom te fixen, aangezien ik de zogenaamde commissaris Vis ben. Ik heb niet zoveel met vissen, maar ik ben de enige die niet wil dat ze doodgaan dus vandaar dat ik de taak op me heb genomen dit jaar. Het blijkt maar weer snel genoeg dat ik meer om ze moet geven, want karma is a b*tch en ik krijg weer vissenwater in mijn mond tijdens het schoonmaken. Ik proest het uit, vervloek de vissen, maar maak mijn taak af en ga dan snel weg. Ik heb afgesproken om samen te eten met mijn vriendinnen van thuisthuis die ook in Nijmegen studeren. Iedereen van hen is druk met de studie of (pre)master dus het is eigenlijk onmogelijk om elke week samen te eten, maar gelukkig gaat het deze week door! Twee van mijn vriendinnen hebben ook al boodschappen gedaan en gekookt dus om kwart over 6 kunnen we meteen aanschuiven. We eten een lekkere vega quinoa fitgirl maaltijd en daarna besluit ik ook nog om een halfuurtje mee te doen met de filmavond die ze hadden gepland. Om half 9 ga ik toch naar huis om mijn bestuursshirt aan te doen en naar de Posteleinborrel te gaan in de Fuik! Als ware gangmaker kom ik binnen en eis ik mijn gratis meter bier (voor de leden want ik heb nuchterheidsdienst). Na luidkeels mee te zingen met toppers als ‘Bewegen is gezond’ en het Posteleinlied, ga ik rond 1.00 uur naar huis. Het was een leuke, veelzijdige dag en het beste komt nu; lekker lang slapen want ik heb morgen de hele ochtend vrij 

~ Mei Ying