Een dag uit het leven van… de commissaris PR!

Het is precies 9 uur als ik wakker word van de wekker. Een paar keer snoozen is helaas niet te vermijden, want het is gister weer laat geworden in Café de Fuik. Echter is het om 9.15 uur echt tijd om op te staan. Vandaag staat namelijk als eerst een afspraak met Bascafé op de planning! Samen met de acquisitiecommissie regel ik de specifieke sponsoring voor de studiereis. We hebben al contact gehad met Bascafé via de telefoon en de mail en vandaag hopen we met een gesprek de sponsoring daadwerkelijk binnen te halen. Als ik bij Bascafé aankom, staat Melissa, mijn commissiehoofd van de acquisitiecommissie al klaar. Samen bespreken we nog even door wat we zo allemaal gaan zeggen. Het gesprek verloopt prima en we halen een heel erg mooi bedrag binnen. Yes! Daar gaat de studiereiscommissie vast erg blij mee zijn. Als klap op de vuurpijl mogen we ook nog even draaien aan het splinternieuwe rad en ja hoor Melissa wint 8 shotjes koekies, zo die houden we mooi tegoed! Tevreden verlaten we Bascafé en op de fiets terug naar de universiteit bespreken we enthousiast het gesprek na. Om 11:30 uur kom ik aan op de Posteleinkamer en neem ik even de tijd om mijn mailtjes te bekijken. Een aantal mailtjes voor het plannen van een afspraak omtrent de introductie en ook een mailtje van Athenastudies of ik een promotieberichtje op Facebook wil plaatsen. Ik beantwoord de mailtjes en bespreek met Demi meteen even wanneer ik de Facebookpost van Athenastudies kan plaatsen. We hebben namelijk de regel dat we maar twee Facebookposts per dag mogen plaatsen, zodat onze leden zich niet te gestalkt voelen door Postelein. Demi geeft aan dat er nog een plekje vrij is op de donderdag en dus zet ik het berichtje meteen op Facebook klaar voor de aankomende donderdag. De rest van de middag vult zich met het kletsen en chillen met leden op de kamer en het meezingen van gouden hitjes. Om 15.30 vindt een vergadering met de introductiecommissie plaats. Vandaag hebben we de moeilijke, maar leuke taak om een beslissing te maken over welke groepjes aankomende introductie mama en/of papa mogen zijn. Ieder lid van de introductiecommissie heeft voorafgaand aan deze vergadering alle motivaties doorgenomen en geloof mij maar: dit kostte uren de tijd! Doordat onze leden gelukkig goed hun best hadden gedaan, was het wel erg leuk om de motivaties te mogen beoordelen. Na een lange vergadering zijn we er EINDELIJK uit, het was een moeilijk beslissing maar uiteindelijk zijn we tevreden dat we deze taak volbracht hebben. Na de vergadering is het tijd om snel naar huis te gaan, de dag is namelijk nog lang niet voorbij! Vanavond zal de skireisreünie plaatsvinden en van tevoren ga ik (voor het eerst in mijn leven!!!!) sushi in een restaurant eten met Willie 🍣. Om 18.00 uur spreek ik af met Willie en worden we naar ons plekje begeleid. Terwijl ik op een zeer klunzige manier met de stokjes de sushi naar binnen werk, hebben we het over van alles en nog wat. Willie kan trots op zichzelf zijn, want ze heeft zojuist aan iemand haar passie van sushi eten, kunnen overbrengen. Door de gezelligheid vergeten we bijna de tijd en moeten we ons haasten naar Café de Fuik om nog op tijd te komen. De skireiscommissie begint met het uitdelen van de certificaten. Uit mijn certificaat blijkt dat ik het beste kan dabben van iedereen. Iets waar ik overduidelijk trots op kan zijn. Vervolgens wordt de aftermovie gespeeld en helaas ben ik hierin niet gespaard gebleven (bedankt mediacommissie). Na de activiteit besluit ik om nog even gezellig met de leden te blijven hangen 🍻. Mijn voornemen om vanavond te gaan hardlopen mislukt dus. Maargoed morgen weer een dag.

~ Veerle