Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Actief activiteit: Levend Cluedo

30 januari @ 18:45 - 21:15

Gratis

Ben jij een goede detective en weet jij als geen ander hoe je het beste een moord kan oplossen? Kom dan naar deze activiteit van de Actiefcommissie. Van begin tot eind ben jij verantwoordelijk voor het moordonderzoek en zul je hopelijk de juiste persoon achter de tralies zetten. Dus trommel je mede detectives op en meld je snel aan!

Schrijf je vanaf vanavond 19.00 uur hier in. Zit de activiteit nou vol? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl voor een plekje op de wachtlijst. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.

Gegevens

Datum:
30 januari
Tijd:
18:45 - 21:15
Kosten:
Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar