Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Excursie: Cito

7 maart @ 13:30 - 16:30

Op donderdag 7 maart gaan we met Postelein op excursie naar Cito. Jullie kunnen je vast nog wel herinneren dat de citotoets op de basisschool gemaakt moest worden. Elke dag stond er wel een toets op de planning. Wie weet had je er toen wel gemixte gevoelens bij, maar wil je er nu graag meer over weten Dat komt goed uit, want bij de excursie naar Cito
kun jij al je vragen kwijt! Cito is namelijk een organisatie die toetsen, examens en meetinstrumenten ontwikkelt om het onderwijs krachtiger te maken. De kennis van leerlingen wordt getest op het gebied van reken, taal, begrijpend lezen en wereldoriëntatie.

Tijdens de excursie worden er workshops aangeboden over onder andere het leerlingvolgsysteem en worden prototypes
laten zien vanuit het CitoLab. De excursie is gratis voor leden en kost €1,00 voor niet leden. Ben jij er ook bij?

Schrijf je vanavond vanaf 19.00 uur hier in. Zit de activiteit nou vol? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl voor een plekje op de wachtlijst. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.

Gegevens

Datum:
7 maart
Tijd:
13:30 - 16:30