Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Excursie: Moederkindhuis

7 december 2023 @ 14:00 - 17:00

Gratis

Op donderdag 7 december gaan we met Postelein op excursie naar het moederkindhuis 24/7. Het moederkindhuis is er voor moeders die hulp zoeken bij het verzorgen van hun kindje (0-4 jaar) of voor moeders die hun leven niet op orde hebben om zelfstandig het kindje op te kunnen voeden. De moeders kunnen verstandelijke en/of psychiatrische problematiek hebben en vaak zijn er ook zorgen geuit vanuit de omgeving of de jeugdbescherming omtrent het opvoeden van het kind. In het moederkindhuis wonen 7 moeders en overdag krijgen zij van begeleiders zorg en begeleiding en leren zij een goede dagstructuur voor hun kleintje te vinden.

Tijdens de excursie zijn er 2 shifts. De eerste shift is van 14:00 tot 15:30 en de tweede shift is van 15:30 tot 17:00. Tijdens de shifts wordt er uitleg gegeven over de werkwijze, zal er een casus besproken worden en informatie over de scholing die moeders en kinderen krijgen. De excursie is gratis voor leden en kost €1,00 voor niet leden.

Ben jij er ook bij? Je kan je vanavond vanaf 19:00 uur hier inschrijven. Zit de excursie vol? Stuur dan even een mailtje naar
postelein@pwo.ru.nl om op de reservelijst te komen. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.

Gegevens

Datum:
7 december 2023
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar