Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsbijeenkomst

24 januari @ 17:00 - 22:00

Gratis

Heb jij zin om tussen al die tentamens door het nieuwe jaar leuk in te luiden met Postelein? Kom dan na ons nieuwjaarsetentje + naborrel! Woensdag 24 januari regelt Postelein even een break van al dat leren met een sfeervol etentje en een gezellige naborrel.
Om 17.00 uur zal er in de Common Ground een heerlijke maaltijd op je te wachten staan voordat je het avondtentamen van Inleiding Wetenschappelijk Onderzoek ingaat. Het etentje is gratis en inschrijven kan vanaf vanavond 20.00 uur. Geen tentamen deze avond? Dan ben je alsnog welkom!

Verder zal er deze avond een naborrel zijn in het Cultuurcafé. Inschrijving is van tevoren niet nodig en de inloop is tussen 19.00 en 20.00 uur. Om 20.00 uur zal er een kleine muziekbingo op het programma staan met alle tophits uit 2023! Voor de rest van de tijd kan je gezellig bijkletsen, je goede voornemens bespreken of een spelletje doen. Hopelijk tot dan!

Schrijf je vanavond vanaf 20.00 uur hier in. Zit de activiteit nou vol? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl voor een plekje op de wachtlijst. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.

Gegevens

Datum:
24 januari
Tijd:
17:00 - 22:00
Kosten:
Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar