Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PIB-lezing: Gilles de la Tourette

31 januari @ 19:00 - 21:00

Gratis

Wat is Gilles de la Tourette? Hoe voelt het om het te hebben? Hoe kan je ermee omgaan als pedagoog en wat kan je doen om gezinnen te helpen? Laura Beljaars, ervaringsdeskundige en onderwijskundige, geeft antwoorden op deze vragen en alle andere vragen die je hebt over de begeleiding van kinderen met Tourette en hun gezinnen.
De lezing vindt plaats op woensdag 31 januari van 19.00 tot 21.00 uur bij BLUF. Bij BLUF wordt voor iets lekkers bij de koffie en thee gezorgd!
De activiteit is gratis voor leden en €1,00 voor niet-leden.

Schrijf je vanaf vanavond 19.00 uur hier in. Zit de activiteit nou vol? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl voor een plekje op de wachtlijst. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.

 

Gegevens

Datum:
31 januari
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar