Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PIB-activiteit: lezing Werken bij Gelderland

30 mei @ 12:15 - 13:30

Als leerplichtambtenaar help je jongeren om mee te doen in de maatschappij. Ben jij benieuwd hoe zij dat doen en wat hun persoonlijke ervaringen zijn? Armein en Judith, twee leerplichtambtenaren, komen dit vertellen. Wanneer wordt er actie ondernomen en wie schakelt de leerplichtambtenaar in? Wat is de rol van de school en hoe reageren de jongeren zelf? Op deze vragen en meer hebben Armein en Judith de antwoorden inclusief casussen uit het werkveld.

Deze lezing is georganiseerd in samenwerking met Werken in Gelderland. Dit is een samenwerkingsverband van 100 overheidsorganisaties die samen het werken bij overheidsorganisaties onder de aandacht brengen. Tijdens deze lezing krijg je ook meer inzicht in carrièrekansen bij de lokale overheid! Ben je benieuwd wat Werken in Gelderland doet om het verschil te maken door te werken bij de lokale overheid en wil je meer weten over de rol van een leerplichtambtenaar? Kom dan naar de lunchlezing op donderdag 30 mei om 12.15 uur. Wij zorgen dat de lunch voor jullie klaarstaat!

Schrijf je vanavond vanaf 19.00 uur hier in. Zit de activiteit nou vol? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl voor een plekje op de wachtlijst. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
12:15 - 13:30