Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PUB-activiteit: Winterwonderquiz

6 december 2023 @ 20:00 - 22:00

€3.00

Denk jij de meeste kennis te hebben? En samen met jouw team de anderen te verslaan? Kom dan op 6 december naar de Winterwonderquiz+ karaoke, waar je eerst je kennis kan testen om vervolgens je zangtalent te laten horen! We verwachten jullie om 20.00 uur bij Roxy’s voor een winterse PUBquiz.

De prijs voor leden is €3 en voor niet-leden €8. Het eerste drankje krijg je van ons 😉

Je kan je vanavond vanaf 19.00 uur hier inschrijven. Zit de activiteit nou vol? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl voor een plekje op de wachtlijst. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.

Gegevens

Datum:
6 december 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€3.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar