Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CineRAG

7 februari @ 19:00 - 22:00

€3.00 – €8.00

Na alle tentamens echt toe aan een klein beetje ontspanning? Kom dan op woensdag 7 februari om 19.00uur  naar CineRAG voor een spannende, romantische of komische film! Benieuwd welke film er precies te zien is? Houd dan de Instagram van de RAG week commissie (@ragweekcommissiepostelein) in de gaten. Een week voor de activiteit kan je hier namelijk stemmen welke film jij graag wil zien!

Tijdens je bezoekje aan de RAG bioscoop wil je net als in een echte bioscoop
natuurlijk wel genieten van een heerlijk drankje en een snack. Daarom kan je kiezen uit een van de onderstaande pakketten:
Standaard (Prijs €3,00): Onbeperkt ranja + één bakje paprika of naturel chips
Standaard plus (Prijs €4,00): Onbeperkt ranja + één bakje paprika of naturel chips + één bakje zoete of zoute popcorn

VIP (Prijs €5,00): Cola of sinas (met refill) + één bakje paprika of naturel chips + één bakje zoete of zoute popcorn
VIP Deluxe (Prijs €6,00): Bier (één refill) + paprika of naturel chips (met refill) + zoete of zoute popcorn (met refill)
Ultimate VIP (Prijs €8,00): Bier (drie refills) + paprika of naturel chips (met refill) + zoete of zoute popcorn (met refill) + servic van de commissie om jou bioscoopbezoek zo prettig mogelijk te maken.

De opbrengst van de activiteit gaan naar de goede doelen ‘Kamers met Aandacht’ en ‘Club Kakatua’. Hopelijk zien we jullie dan!

Schrijf je vanavond vanaf 19.00 uur in via deze link. Zit de activiteit nou vol? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl voor een plekje op de wachtlijst. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€3.00 – €8.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Snackpakket STANDAARD
Onbeperkt ranja + één bakje paprika of naturel chips
3.00
40 beschikbaar
Snackpakket STANDAARD PLUS
Onbeperkt ranja + één bakje paprika of naturel chips + één bakje zoete of zoute popcorn
4.00
40 beschikbaar
Snackpakket VIP
Cola of sinas (met refill) + één bakje paprika of naturel chips + één bakje zoete of zoute popcorn
5.00
40 beschikbaar
Snackpakket VIP DELUXE
Bier (één refill) + paprika of naturel chips (met refill) + zoete of zoute popcorn (met refill)
6.00
40 beschikbaar
Snackpakket ULTIMATE VIP
Bier (drie refills) + paprika of naturel chips (met refill) + zoete of zoute popcorn (met refill) + servic van de commissie om jou bioscoopbezoek zo prettig mogelijk te maken. 
8.00
40 beschikbaar