Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RAGspelletjestoernooi

17 april @ 19:00 - 21:30

Op woensdag 17 april is het tijd voor de enige echte spelletjesavond van de RAG. In tweetallen kan je je opgeven om de strijd aan te gaan tegen andere tweetallen om de ultieme spelletjeskampioen van Postelein te worden. Je kan hier natuurlijk een geweldige prijs winnen met je tweetal!

Tijdens deze activiteit zullen er lekkere versnapering aanwezig zijn tegen een kleine vergoeding. Dit wil je echt niet missen!

Alle opbrengsten van de avond gaan naar de goede doelen ‘Kamers met Aandacht’en ‘Club kakatua’. Hopelijk zien we jullie bij deze spelletjesavond!

Je kan je vanavond vanaf 19.00 uur hier inschrijven. Zit de activiteit nou vol? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl voor een plekje op de wachtlijst. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.

Gegevens

Datum:
17 april
Tijd:
19:00 - 21:30