Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Serious Request-Diner

19 december 2023 @ 17:30 - 20:00

€19.50

Dit jaar staat het Glazen huis van radio station 3FM in Nijmegen! In de week van 18 december sluiten drie DJ’s zich een paar dagen op in het glazen huis. Dit jaar is het op de Grote Markt. Postelein wil dit jaar een steentje bijdragen. Daarom organiseren we op 19 december vlak voor de borrel een driegangendiner met SPiN. De prijs is € 19,50 voor leden, waarvan € 4,50 per lid naar Serious Request gaat. Tijdens het diner zal er ook entertainment verzorgd worden! Na het diner kan je lekker doorstromen naar de Borrel. Hopelijk zien we jullie daar!

Schrijf je vanavond om 19.00 uur hier in! Zit de activiteit nou vol? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl voor een plekje op de wachtlijst. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.

 

Gegevens

Datum:
19 december 2023
Tijd:
17:30 - 20:00
Kosten:
€19.50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar