Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Student- docent activiteit: Time for tea

21 december 2023 @ 15:30 - 17:00

Gratis

Heb jij je altijd al eens afgevraagd hoe docenten zijn buiten de collegezalen? Hou je van leuke gesprekken onder het genot van hapjes en verschillende soorten thee? Dan is de student-docentactiviteit echt iets voor jou.
De high tea zal bestaan uit verschillende rondes waarbij je in gesprek kan gaan met verschillende docenten. Elke ronde zal er een nieuw hapje en kopje thee geserveerd worden. De activiteit zal gratis zijn voor leden en € 1,00 voor niet-leden.
Ben jij er ook bij? Je kan je vanavond vanaf 19:00 uur hier inschrijven. Zit de student-docentborrel vol? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl om op de reservelijst te komen. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil doen, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.

Gegevens

Datum:
21 december 2023
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.