Onderwijs

Bijlessen

Bijles geven

Postelein is op zoek naar enthousiaste mensen die bijles willen geven aan een medestudent in de vakken Analyse 1, 2 of 3, Psychometrie & Besliskunde, maar eventueel ook andere vakken als Methodiek van de Diagnostiek, Behandelingsmethodiek en Wetenschapsfilosofie. Stuur een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl en wij koppelen je aan een student die moeite heeft met deze vakken. Jij bepaalt zelf hoe vaak en aan hoeveel studenten je bijles wilt geven. Tegenover de bijles staat natuurlijk een vergoeding.

Bijles krijgen

Heb jij moeite met een van de vakken die bij ‘bijles geven’ beschreven zijn en ben je lid van Postelein? Dan kun je via Postelein gekoppeld worden aan studenten die bijles geven. Stuur ons een mail (postelein@pwo.ru.nl) met daarin voor welk(e) vak(ken) je bijles wil en of je een individuele- of groepsbijles (maximaal vier personen) wilt. Individuele bijles kost € 10,- per persoon per uur, groepsbijles € 5,- per persoon per uur.

AthenaStudies

Heb je het gevoel dat je statistiek of analyse nog niet helemaal in de vingers hebt? AthenaStudies kan je hierbij helpen! Voor verschillende vakken bieden zij cursussen aan. Ze hebben zowel stoomcursussen om vlak voor het tentamen de hele stof nog even door te nemen, als cursussen waarbij je een aantal weken bezig bent. Kijk voor het huidige aanbod op https://athenastudies.nl/cursus/ru/fsw/pwo.