Skip to main content
Onderwijs

Boeken bestellen

Bij ons bestel je studieboeken met maximale korting! Op internationale boeken ontvang je 15% korting. Op Nederlandse boeken ontvang je gedurende de bestelperiodes de maximaal toegestane korting van 10% en daarbuiten de maximaal toegestane korting van 5%.

LET OP: alleen tijdens de bestelperiode krijg je 10% korting op Nederlandse boeken, dus bestel op tijd!

In de webshop kun je op bachelor- of masterjaar en op studierichting zoeken naar de boeken die je nodig hebt. Ben je niet zeker welke boeken je precies moet bestellen, dan kun je onder andere in de studiegids voor de bachelor of in de studiegids voor de master kijken.

LET OP: Het kan zijn dat je boeken kunt bestellen die al reeds in je bezit zijn doordat het boek al eens eerder is gebruikt voor een ander vak. Controleer dus altijd welke boeken je al hebt en welke boeken je nog nodig hebt.

De bestelperiode van de derde periode begint vanaf 10 januari. Bestel je boeken op tijd, dan ben je er zeker van dat je je boeken op tijd hebt. Hoe eerder, hoe beter! Gedurende de bestelperiode krijg je op Nederlandse boeken 10% korting en minimaal 10% korting op buitenlandse boeken. Buiten de bestelperiode krijg je sowieso 5% korting als je twee voorgeschreven Nederlandse boeken tegelijk bestelt. Bovendien krijg je als lid van Postelein (op vertoon van je online PosteleinPas of studentenkaart met ledensticker) altijd 10% korting op alle buitenlandse boeken, tweedehands boeken en agenda’s en kalenders bij Dekker van de Vegt in Nijmegen. Haal de boeken in huis en ben alvast goed voorbereid voor het studiejaar. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Postelein controleert de boeken uit de studiegids bij de desbetreffende docenten alvorens ze door gegeven worden aan Dekker v.d. Vegt, de boekenleverancier. Daardoor zorgt Postelein dat (bijna) altijd de juiste drukken en juiste boeken worden aangeboden in de webshop. Ben je niet zeker welke boeken je precies moet bestellen, dan kun je onder andere in de studiegids kijken van jouw opleiding. Voor vragen over de boekenverkoop kun je mailen naar postelein@pwo.ru.nl. We zullen je dan zo snel mogelijk helpen met je vraag!

De boeken kunnen opgehaald worden op de Posteleinkamer.

In de webshop vink je de juiste boeken aan en volg je verder de betaalprocedure. Helaas is het niet mogelijk om je boeken op een andere manier te betalen dan met iDeal. Mocht je zelf niet met iDeal kunnen betalen, zou iemand anders de boeken voor jou kunnen betalen. In de e-mail die je ontvangen hebt over het bestellen van boeken is te vinden wanneer de boeken opgehaald kunnen worden.

LET OP: Lees goed de voorwaarden door voordat je een bestelling plaatst. Bestelde boeken kunnen namelijk niet meer geretourneerd worden. Mocht je geen betalingsbevestiging hebben ontvangen check dan eerst goed je bankrekening of het geld wel is afgeschreven, is dit het geval dan is de bestelling goed doorgekomen.

Algemene voorwaarden:

  • Controleer zelf of de vermelde literatuur correct is alvorens deze te bestellen.
  • De vermelde ledenprijzen zijn inclusief korting.
  • Bestelde boeken kunnen worden geannuleerd, zolang de bestelling nog niet verwerkt is. Daarna  is het niet mogelijk om geld terug te krijgen van de bestelde boeken.
  • Bestelde boeken kunnen niet worden geretourneerd.
  • De betaling van de bestelde boeken geschiedt uitsluitend via iDeal.
  • Het is mogelijk dat boeken niet op tijd geleverd worden.

Heb je na het lezen nog vragen? Stuur dan een mail naar postelein@pwo.ru.nl.