Onderwijs

Boeken bestellen

Bij ons bestel je studieboeken met maximale korting! Op internationale boeken ontvang je 15% korting. Op Nederlandse boeken ontvang je gedurende de bestelperiodes de maximaal toegestane korting van 10% en daarbuiten de maximaal toegestane korting van 5%.

LET OP: alleen tijdens de bestelperiode krijg je 10% korting op Nederlandse boeken, dus bestel op tijd!

In de webshop kun je op bachelor- of masterjaar en op studierichting zoeken naar de boeken die je nodig hebt. Ben je niet zeker welke boeken je precies moet bestellen, dan kun je onder andere in de studiegids voor de bachelor of in de studiegids voor de master kijken.

LET OP: Het kan zijn dat je boeken kunt bestellen die al reeds in je bezit zijn doordat het boek al eens eerder is gebruikt voor een ander vak. Controleer dus altijd welke boeken je al hebt en welke boeken je nog nodig hebt.

De tentamens van periode 2 zijn nog in volle gang, maar de boeken van periode 3 kunnen weer besteld worden! Klik hier om naar de webshop te gaan. Haal dus de boeken in huis of laat ze bezorgen op de Posteleinkamer. Je hebt tot en met donderdag 23 januari de mogelijkheid om je boeken kosteloos op de Posteleinkamer te laten bezorgen. Je kunt je boeken dan vanaf maandag 3 februari (week 6) op de Posteleinkamer komen ophalen. Het is ook mogelijk je boeken de hele periode thuis te laten bezorgen, hiervoor betaal je wel € 1,95 verzendkosten. Je kunt je boeken dan al vanaf het begin van week 5 thuis verwachten.

In de webshop vink je de juiste boeken aan en volg je verder de betaalprocedure. Helaas is het niet mogelijk om je boeken op een andere manier te betalen dan met iDeal. Mocht je zelf niet met iDeal kunnen betalen, zou iemand anders de boeken voor jou kunnen betalen. In de e-mail die je ontvangen hebt over het bestellen van boeken is te vinden wanneer de boeken opgehaald kunnen worden.

LET OP: Lees goed de voorwaarden door voordat je een bestelling plaatst. Bestelde boeken kunnen namelijk niet meer geretourneerd worden. Mocht je geen betalingsbevestiging hebben ontvangen check dan eerst goed je bankrekening of het geld wel is afgeschreven, is dit het geval dan is de bestelling goed doorgekomen.

Algemene voorwaarden:

  • Controleer zelf of de vermelde literatuur correct is alvorens deze te bestellen.
  • De vermelde ledenprijzen zijn inclusief korting.
  • Bestelde boeken kunnen worden geannuleerd, zolang de bestelling nog niet verwerkt is. Daarna  is het niet mogelijk om geld terug te krijgen van de bestelde boeken.
  • Bestelde boeken kunnen niet worden geretourneerd.
  • De betaling van de bestelde boeken geschiedt uitsluitend via iDeal.
  • Het is mogelijk dat boeken niet op tijd geleverd worden.
  • De verzendkosten voor thuiszending bedragen € 1,95

Heb je na het lezen nog vragen? Stuur dan een mail naar postelein@pwo.ru.nl.