Skip to main content
Onderwijs

Boekenverkoop

Bij ons bestel je studieboeken met maximale korting! Op internationale boeken ontvang je 15% korting. Op Nederlandse boeken ontvang je gedurende de bestelperiodes de maximaal toegestane korting van 10% en daarbuiten de maximaal toegestane korting van 5%*. Let op, alleen tijdens de bestelperiode krijg je 10% korting op Nederlandse boeken, dus bestel op tijd!

Om je boeken te bestellen, moet je lid zijn van Postelein. Ben je dit nog niet, klik dan hier. Wanneer je lid bent, log je in op de website. Wanneer je bent ingelogd, kan je onder het kopje ‘Onderwijs’  in het menu op het subknopje ‘Boeken bestellen’ klikken. Je komt dan op de pagina van Dekker van de Vegt die verwijst naar de ‘Webshop’ van Postelein. Hier kan je aangeven dat je lid bent van Postelein.

In de webshop kun je op bachelor- of masterjaar en op studierichting zoeken naar de boeken die je nodig hebt. Let dus goed op dat je geen boeken dubbel bestelt! In de webshop vink je de juiste boeken aan en volg je verder de betaalprocedure. Betalen kan uitsluitend met i-Deal.

Postelein controleert de boeken uit de studiegids bij de desbetreffende docenten alvorens ze door gegeven worden aan Dekker van de Vegt, de leverancier. Daardoor zorgt Postelein dat (bijna) altijd de juiste drukken en juiste boeken worden aangeboden in de webshop. Ben je niet zeker welke boeken je precies moet bestellen, dan kun je onder andere in de studiegids voor de bachelor of in de studiegids voor de master kijken.

LET OP: Je kunt je boeken alleen bestellen als je lid bent van Postelein. Lid worden kan voor € 12,50 per jaar of € 45,- voor vier jaar en je kunt je inschrijven via de site.