Skip to main content
Oppas / bijles

Informatie voor ouders

Beste ouder/verzorger,

Postelein is de studievereniging van de opleidingen Pedagogische Wetenschappen en de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs. Wij organiseren zowel studiegerelateerde als informele en ontspannende activiteiten voor onze leden. Naast ons activiteitenaanbod willen wij onze leden ook de kans bieden om hun kennis en enthousiasme in praktijk te brengen. Om dit te kunnen bereiken, willen wij, als vereniging, studenten en ouders met een hulpvraag met elkaar in contact brengen.

Bent u op zoek naar een oppas voor uw kind(eren)? Of heeft u juist iemand nodig die uw kind net wat extra aandacht geeft wat betreft schoolwerk en hem of haar helpt met zijn huiswerk? Dan bent u bij Postelein aan het juiste adres. Wie weet kan één van onze leden u helpen.

Wat is het voordeel van een oproep bij Postelein? Al onze studenten volgen een opleiding met betrekking tot ontwikkeling en onderwijs. Zij beschikken over kwaliteiten die van pas kunnen komen bij het bijles geven of het oppassen. Zij hebben een duidelijk beeld van de belevingswereld van een kind en wat hij of zij nodig heeft op dat moment. Elke dag leren onze studenten weer iets nieuws met betrekking tot het kind.

U kunt een oproep plaatsen op onze site. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar postelein@pwo.ru.nl met een korte tekst, waarin u vertelt waar u naar op zoek bent. Het is handig als deze tekst ook een telefoonnummer of mailadres van u bevat, zodat onze studenten direct op u kunnen reageren voor de oproep. Heeft u een geschikte student gevonden, dan kunt u ons altijd mailen en dan zullen wij de oproep van de site halen, zodat u niet nog meer reacties zult ontvangen.