Oppas / bijles

Vacatures voor studenten

Ben je op zoek naar een leuk bijles- of oppasadres? Houd dan deze pagina in de gaten. Op deze pagina verschijnen regelmatig nieuwe advertenties van ouders die een oppas zoeken. Als je interesse hebt, kun je zelf contact opnemen met de ouders.

Bijlesgevers gezocht!

Voor mijn dochtertjes van 7 en 10 ben ik op zoek naar een oppas die de meiden in maart en een deel van april op vrijdagen om 14.00 van school (St Nicolaasschool) kan ophalen en vervolgens wat met ze zou willen knutselen of spelletjes of iets anders met ze zou willen doen tot een uur of 17.30. De school ligt op loop- (en dus ook fiets-)afstand van ons huis. Het zou mooi zijn als deze oppas ook af en toe ‘s avonds of in het weekend een aantal uren zou kunnen oppassen. De meisjes zijn creatief, gezellig, meestal (!) lief en houden van humor.
Heb je interesse? Stuur dan een mail naar: m.gieskes@let.ru.nl
Wij zijn op zoek naar iemand die onze zoon van 16 bijles wil geven in Rekenen, niveau 3F. Hij zit momenteel in het eerste jaar van de opleiding Media en Vormgeving op het ROC Nijmegen en doet erg zijn best om het eerste jaar te halen, maar heeft nog steeds moeite met rekenen. Bij interesse kun je een mail sturen naar imanmmbaku@gmail.com.
Wij zoeken een student, die bereid is onze zoon van bijna 12 jaar, bijles te geven. Hij zit in groep 8 van de basisschool. Wij wonen vlak bij de universiteit en vorig jaar werd de bijles zelfs op school gegeven, waardoor er overleg mogelijk was met de leerkracht.
Graag ontvang ik reacties via de e-mail: savannah.snellenburg@gmail.com.