Skip to main content
Oppas / bijles

Vacatures voor studenten

Ben je op zoek naar een leuk bijles- of oppasadres? Houd dan deze pagina in de gaten. Op deze pagina verschijnen regelmatig nieuwe advertenties van ouders die een oppas zoeken. Als je interesse hebt, kun je zelf contact opnemen met de ouders.

Oppas gezocht! (geplaatst 01-11-2023)

Gezocht: oppas voor minimaal 2 middagen in de week, van 14:00-17:30 uur.

Wij zijn een gezin bestaande uit 2 Radboud medewerkers met 2 kinderen (10 en 12 jaar) en wij zoeken voor onze dochter van 10 jaar oppas voor 2 middagen van 14 uur tot 17:30 uur. Wij wonen vlak bij het centrum in de nieuwe wijk Waalfront en zijn op zoek naar een zorgzame, vlotte en creatieve oppas die onze dochter ophaalt uit school, huiswerk met haar doet en creatieve activiteiten met haar kan doen. Wij bieden een goed salaris!

Voor meer informatie: Email marjolein.oele@ru.nl of gerard.kuperus@ru.nl

Tel: 06-57906338

 

Oppas gezocht! (geplaatst op 22-9-2023)

We are looking for someone to pick up our children (5 & 7 years of age) from school twice per week (pickup time 15:15) and spend time with them till 5pm (play, read, be outside etc). We live in Malden and the school is within walking or biking distance. Both children are native English speakers with some German and will benefit from someone who speaks Dutch with them, but knowing some English will be necessary (if you are interested in bilingualism and language development, this could be an interesting job for you). Days can be Monday, Tuesday or Friday, but we can discuss what works as well.  

 

If this could be of interest for you, please contact Laura via laura.fruhen@gmail.com

 

Oppas gezocht! (geplaatst op 31-3-2023)

Beste leden van Postelein,
Wij zoeken per direct een oppas aan huis voor onze drie kinderen, twee meisjes van 7, 9 en een jongetje van 10 voor maandag en/of dinsdag van 14:00 uur tot 18:00 uur. De jongste kinderen moeten van school worden opgehaald, de school is op loopafstand van onze woninig. Wij wonen in Lent.
Als je op maar één van de middagen beschikbaar bent dan komen we ook graag met jou in contact. Vergoeding in overleg. reageren kan via robvanhouts@hotmail.com en/of 06-47914218.
Groet,
Rob en Puck

Speler gezocht! ( geplaatst op 26-01-2023)Onze zoon Levi is 18, een vriendelijke jongen met veel ideeën en een voorkeur voor zachte knuffels, werken met hout en machines en koken. Hij heeft een brede interesse. Levi heeft autisme en een licht verstandelijke beperking. Sinds zijn 3e jaar werken we met spelers om hem te helpen aansluiting te vinden in de wereld: contactgericht spelen en leren. Dat begon op een speelkamer, nu combineren we dat met samen klusjes doen en erop uit te gaan.We zoeken iemand die het leuk vindt om na schooltijd een paar uur met Levi te werken, op een speelse manier. Het gaat om de maandag, woensdag of donderdag, dagen in overleg. Wij trainen je in de methode en betaling loopt via PGB. We wonen in Nijmegen Noord, kwartiertje fietsen vanaf centrum Nijmegen. Spreekt dit je aan? Stuur dan een mailtje naar eb.allart@kpnmail.com met je contactgegevens en dan nemen we contact met je op.Berthil en Esther Allart

 

Vacature voor bijles (geplaatst op 8-1-2023)

Wij zijn per direct opzoek naar een flexibele bijles juf/leraar voor onze kinderen van 12 en 14 jaar. De bijles zal ongeveer 2 uur duren en is (indien hij nodig is) één keer per week. De bijles is voor verschillende vakken gewenst. Eén van de kinderen zit in een VMBOT/HAVO brugklas, en de andere zit in de tweede klas van HAVO/VWO. Wie weet tot ziens!

(het mailadres om contact op te nemen: sabinestrik@hotmail.com)