Oppas / bijles

Vacatures voor studenten

Ben je op zoek naar een leuk bijles- of oppasadres? Houd dan deze pagina in de gaten. Op deze pagina verschijnen regelmatig nieuwe advertenties van ouders die een oppas zoeken. Als je interesse hebt, kun je zelf contact opnemen met de ouders.

Vacature oppas voor drie rustige en gezellige kinderen op dinsdagmiddag (geplaatst op 21-07-2021)

Ben je op zoek naar een gezellig en rustig oppasadres? Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze twee dochters (5 en 7 jaar) en af en toe ons zoontje van 2 jaar. Vanaf de zomervakantie om de week op dinsdagmiddag vanaf 14.15 uur tot etenstijd. Een andere dag is in overleg misschien mogelijk. We wonen aan de Korte Bredestraat in Nijmegen. De meisjes zijn heel erg zelfstandig, houden van spelletjes doen, knutselen, bakken en de speeltuin. 

Heb je interesse om bij ons op te passen? Neem dan contact met ons op via 06-42805940.

Groetjes Rob en Anne

Vacature oppas voor twee leuke jongens op maandag- en vrijdagmiddag (geplaatst op 27-05-2021)

Hallo leden van Postelein!
Voor onze twee jongens van vier en zes jaar zijn wij op zoek naar een leuke en gezellige oppas! We zouden erg graag iemand voor langere tijd aan ons binden, om de wisselingen hierin te beperken. Ben jij beschikbaar elke maandag en vrijdag van 14.30 uur tot (ongeveer) 17.30 uur? En vind je het leuk om te voetballen, lego te bouwen of om te knutselen? Dan komen wij erg graag met je in contact! Wij wonen centraal in Nijmegen en tarief komen we vast wel uit!
We horen graag van jullie!

Vacature oppas voor drie leuke jongens op donderdagmiddag (geplaatst op 16-03-2021)

Wij zijn voor onze drie jongens (8, 10 en 13 jaar) op zoek naar een oppas voor de donderdagmiddag (12.30 u – 17.30 u) op loopafstand van het centrum van Nijmegen. De oudste zit op de middelbare school en vindt het leuk als hij daarbuiten ook uitgedaagd wordt. De andere twee zitten op de basisschool. Vanwege een slaapstoornis komt de jongste op dit moment nog wat eerder naar huis en moet dan eerst een half uurtje rusten. Ze houden alle drie van spelletjes, buitenspelen en zijn graag creatief bezig. 

Spreekt je dit aan en heb je vanaf 1 april tot (in ieder geval) de zomervakantie ruimte op onze vraag in te spelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Hopelijk tot snel en met vriendelijke groet,

Sandra en Jochem

familie@jochemverstappen.nl