Oppas / bijles

Vacatures voor studenten

Ben je op zoek naar een leuk bijles- of oppasadres? Houd dan deze pagina in de gaten. Op deze pagina verschijnen regelmatig nieuwe advertenties van ouders die een oppas zoeken. Als je interesse hebt, kun je zelf contact opnemen met de ouders.

 

Oppas gezocht! (geplaatst op 31-3-2023)

Beste leden van Postelein,
Wij zoeken per direct een oppas aan huis voor onze drie kinderen, twee meisjes van 7, 9 en een jongetje van 10 voor maandag en/of dinsdag van 14:00 uur tot 18:00 uur. De jongste kinderen moeten van school worden opgehaald, de school is op loopafstand van onze woninig. Wij wonen in Lent.
Als je op maar één van de middagen beschikbaar bent dan komen we ook graag met jou in contact. Vergoeding in overleg. reageren kan via robvanhouts@hotmail.com en/of 06-47914218.
Groet,
Rob en Puck

Speler gezocht! ( geplaatst op 26-01-2023)Onze zoon Levi is 18, een vriendelijke jongen met veel ideeën en een voorkeur voor zachte knuffels, werken met hout en machines en koken. Hij heeft een brede interesse. Levi heeft autisme en een licht verstandelijke beperking. Sinds zijn 3e jaar werken we met spelers om hem te helpen aansluiting te vinden in de wereld: contactgericht spelen en leren. Dat begon op een speelkamer, nu combineren we dat met samen klusjes doen en erop uit te gaan.We zoeken iemand die het leuk vindt om na schooltijd een paar uur met Levi te werken, op een speelse manier. Het gaat om de maandag, woensdag of donderdag, dagen in overleg. Wij trainen je in de methode en betaling loopt via PGB. We wonen in Nijmegen Noord, kwartiertje fietsen vanaf centrum Nijmegen. Spreekt dit je aan? Stuur dan een mailtje naar eb.allart@kpnmail.com met je contactgegevens en dan nemen we contact met je op.Berthil en Esther Allart

 

Vacature voor bijles (geplaatst op 8-1-2023)

Wij zijn per direct opzoek naar een flexibele bijles juf/leraar voor onze kinderen van 12 en 14 jaar. De bijles zal ongeveer 2 uur duren en is (indien hij nodig is) één keer per week. De bijles is voor verschillende vakken gewenst. Eén van de kinderen zit in een VMBOT/HAVO brugklas, en de andere zit in de tweede klas van HAVO/VWO. Wie weet tot ziens!

(het mailadres om contact op te nemen: sabinestrik@hotmail.com)

 

Vacature oppas voor twee zoons (geplaatst op 30-08-2021)

Hoi! Ik ben op zoek naar een oppas voor twee lieve, leuke, actieve en vrolijke jongetjes van 6 en 10 jaar. Soms heb ik overdag na school oppas nodig, een andere keer ook in de avond. Dat betekent dan samen eten, wat gezelligs doen, misschien nog wat voor school doen, Jeugdjournaal kijken en dan lekker op tijd naar bed. De oudste heeft wat meer aansturing nodig vanwege zijn ADD dan de jongste, maar is niet minder lief, vrolijk of grappig.

We wonen in Lent. Heb je interesse? Dan kun je mij appen of bellen: 06-42282999 of mailen naar mloesdekker@hotmail.com.

 

Wie weet tot ziens! Groetjes Marloes

Vacature oppas voor dochter (geplaatst op 30-08-2021)

Beste leden van Postelein!

Wij zoeken per direct een oppas voor onze dochter van 3,5 jaar. Het afgelopen halfjaar heeft één van jullie leden al voor onze dochter gezorgd, maar helaas past het nu niet meer in haar rooster. We zoeken iemand op maandag en donderdag op de volgende tijden:

  • 08.00-09.00 uur, waarbij je haar m 08.45 uur op school afzet (Entrea dagbehandeling Hazenkam
  • 14.00- ongeveer 17.30 uur, waarbij je haar om 14.15 uur weer ophaalt

Voor het ophalen zijn onze fiets dan wel auto te gebruiken. Vergoeding in overleg. 

Mocht je alleen op de betreffende middagen beschikbaar zijn, reageer vooral; dan kijken we wat mogelijk is. Reactie graag via de mail: familie-palver@pratonmail.com.

 

Met vriendelijke groet,

Maurice en Leonieke

Vacature oppas voor twee dochters (geplaatst op 22-08-2021)

Lieve dames en heren,

Wij zoeken voor dochters van 8 en 10 jaar (groep 6 en 7 Klein Heyendaal) een fijne oppas aan huis. De bedoeling is dat ze uit school worden gehaald en dat ze thuis bij het huiswerk worden begeleid. Op 2 dagen in de week moet 1 van beiden naar hockey worden gebracht en gehaald. Verder moet er gekookt worden (geen heel ingewikkelde dingen, maar gewoon lekker gezond). 

Het gaat om 4 dagen in de week, namelijk ma/di/do/vrij. Tijden: 15.15-18.30 uur.
Het zou fijn zijn als je over een auto beschikt, maar eventueel kan dat worden opgelost. Het hebben van een rijbewijs is wel een must.
Lijkt dit je wat en wil je graag kennismaken? Dan graag een email met foto naar d.hermans.zwartjens@gmail.com. 
Ik zie uit naar jullie berichten!
Hartelijke groet,
Danielle Hermans
(Berg en Dalseweg)

Vacature oppas voor twee leuke jongens op maandag- en vrijdagmiddag (geplaatst op 27-05-2021)

Hallo leden van Postelein!
Voor onze twee jongens van vier en zes jaar zijn wij op zoek naar een leuke en gezellige oppas! We zouden erg graag iemand voor langere tijd aan ons binden, om de wisselingen hierin te beperken. Ben jij beschikbaar elke maandag en vrijdag van 14.30 uur tot (ongeveer) 17.30 uur? En vind je het leuk om te voetballen, lego te bouwen of om te knutselen? Dan komen wij erg graag met je in contact! Wij wonen centraal in Nijmegen en tarief komen we vast wel uit!
We horen graag van jullie!