Oppas / bijles

Vacatures voor studenten

Ben je op zoek naar een leuk bijles- of oppasadres? Houd dan deze pagina in de gaten. Op deze pagina verschijnen regelmatig nieuwe advertenties van ouders die een oppas zoeken. Als je interesse hebt, kun je zelf contact opnemen met de ouders.

 

Vacature oppas voor twee zoons (geplaatst op 30-08-2021)

Hoi! Ik ben op zoek naar een oppas voor twee lieve, leuke, actieve en vrolijke jongetjes van 6 en 10 jaar. Soms heb ik overdag na school oppas nodig, een andere keer ook in de avond. Dat betekent dan samen eten, wat gezelligs doen, misschien nog wat voor school doen, Jeugdjournaal kijken en dan lekker op tijd naar bed. De oudste heeft wat meer aansturing nodig vanwege zijn ADD dan de jongste, maar is niet minder lief, vrolijk of grappig.

We wonen in Lent. Heb je interesse? Dan kun je mij appen of bellen: 06-42282999 of mailen naar mloesdekker@hotmail.com.

 

Wie weet tot ziens! Groetjes Marloes

Vacature oppas voor dochter (geplaatst op 30-08-2021)

Beste leden van Postelein!

Wij zoeken per direct een oppas voor onze dochter van 3,5 jaar. Het afgelopen halfjaar heeft één van jullie leden al voor onze dochter gezorgd, maar helaas past het nu niet meer in haar rooster. We zoeken iemand op maandag en donderdag op de volgende tijden:

  • 08.00-09.00 uur, waarbij je haar m 08.45 uur op school afzet (Entrea dagbehandeling Hazenkam
  • 14.00- ongeveer 17.30 uur, waarbij je haar om 14.15 uur weer ophaalt

Voor het ophalen zijn onze fiets dan wel auto te gebruiken. Vergoeding in overleg. 

Mocht je alleen op de betreffende middagen beschikbaar zijn, reageer vooral; dan kijken we wat mogelijk is. Reactie graag via de mail: familie-palver@pratonmail.com.

 

Met vriendelijke groet,

Maurice en Leonieke

Vacature oppas voor twee dochters (geplaatst op 22-08-2021)

Lieve dames en heren,

Wij zoeken voor dochters van 8 en 10 jaar (groep 6 en 7 Klein Heyendaal) een fijne oppas aan huis. De bedoeling is dat ze uit school worden gehaald en dat ze thuis bij het huiswerk worden begeleid. Op 2 dagen in de week moet 1 van beiden naar hockey worden gebracht en gehaald. Verder moet er gekookt worden (geen heel ingewikkelde dingen, maar gewoon lekker gezond). 

Het gaat om 4 dagen in de week, namelijk ma/di/do/vrij. Tijden: 15.15-18.30 uur.
Het zou fijn zijn als je over een auto beschikt, maar eventueel kan dat worden opgelost. Het hebben van een rijbewijs is wel een must.
Lijkt dit je wat en wil je graag kennismaken? Dan graag een email met foto naar d.hermans.zwartjens@gmail.com. 
Ik zie uit naar jullie berichten!
Hartelijke groet,
Danielle Hermans
(Berg en Dalseweg)

 

Vacature oppas voor drie rustige en gezellige kinderen op dinsdagmiddag (geplaatst op 21-07-2021)

Ben je op zoek naar een gezellig en rustig oppasadres? Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze twee dochters (5 en 7 jaar) en af en toe ons zoontje van 2 jaar. Vanaf de zomervakantie om de week op dinsdagmiddag vanaf 14.15 uur tot etenstijd. Een andere dag is in overleg misschien mogelijk. We wonen aan de Korte Bredestraat in Nijmegen. De meisjes zijn heel erg zelfstandig, houden van spelletjes doen, knutselen, bakken en de speeltuin. 

Heb je interesse om bij ons op te passen? Neem dan contact met ons op via 06-42805940.

Groetjes Rob en Anne

Vacature oppas voor twee leuke jongens op maandag- en vrijdagmiddag (geplaatst op 27-05-2021)

Hallo leden van Postelein!
Voor onze twee jongens van vier en zes jaar zijn wij op zoek naar een leuke en gezellige oppas! We zouden erg graag iemand voor langere tijd aan ons binden, om de wisselingen hierin te beperken. Ben jij beschikbaar elke maandag en vrijdag van 14.30 uur tot (ongeveer) 17.30 uur? En vind je het leuk om te voetballen, lego te bouwen of om te knutselen? Dan komen wij erg graag met je in contact! Wij wonen centraal in Nijmegen en tarief komen we vast wel uit!
We horen graag van jullie!

Vacature oppas voor drie leuke jongens op donderdagmiddag (geplaatst op 16-03-2021)

Wij zijn voor onze drie jongens (8, 10 en 13 jaar) op zoek naar een oppas voor de donderdagmiddag (12.30 u – 17.30 u) op loopafstand van het centrum van Nijmegen. De oudste zit op de middelbare school en vindt het leuk als hij daarbuiten ook uitgedaagd wordt. De andere twee zitten op de basisschool. Vanwege een slaapstoornis komt de jongste op dit moment nog wat eerder naar huis en moet dan eerst een half uurtje rusten. Ze houden alle drie van spelletjes, buitenspelen en zijn graag creatief bezig. 

Spreekt je dit aan en heb je vanaf 1 april tot (in ieder geval) de zomervakantie ruimte op onze vraag in te spelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Hopelijk tot snel en met vriendelijke groet,

Sandra en Jochem

familie@jochemverstappen.nl