Aangezien periode 4 er zo goed als op zit, is het natuurlijk nog even tijd om een van onze Postelein leden in het zonnetje te zetten. Dit keer konden we er niet om heen om Rens Eikholt Posteleintje van de Periode te maken. Afgelopen jaar heeft hij veel bijgedragen aan de vereniging door onder andere deel te nemen in twee commissies. Hier heeft hij samen met de andere leden van de commissie nieuwe activiteiten mee georganiseerd, zoals een carrièreavond en de Batavierenrace. Daarnaast doet Rens daarbuiten aan vrijwillige promotie onder de leden, waardoor onder andere de premasters meer betrokken zijn bij Postelein.
Lieve Rens, bedankt voor je inzet het afgelopen jaar. Geniet op dit moment van je welverdiende vakantie en hierna van je prijs! Je mag namelijk samen met iemand anders gaan genieten van een Waaghhap en een drankje🍽️🍷!

Volgend jaar is het weer mogelijk iemand te nomineren voor Posteleintje van de Periode. Dit kan door middel van de briefjes die op de Posteleinkamer liggen. Deze kun je dan inleveren in het rode Posteleinhuisje op de balie. Een mail sturen naar postelein@pwo.ru.nl is ook mogelijk.