Sponsoren

PosteleinPas

Keizer Karelplein

Keizer Karelplein

Op vertoon van je Posteleinpas of studentenpas met groene Posteleinsticker óf je gepersonaliseerde e-mail in combinatie met je studentenpas, ontvang je:

Een broodje Postelein, een broodje kroket met satésaus en uitjes, voor € 2,50

Contactgegevens:
Cafetaria Keizer Karelplein
Keizer Karelplein 34
6511 NH Nijmegen
024 323 43207

Dekker van de Vegt

Dekker van de Vegt

Houd jij ook zo van een mooie geordende agenda? Een goed boek op zijn tijd? Of zou je graag nooit meer de gezellige borrels van Postelein willen missen? Twijfel dan niet langer en sprint naar Dekker van de Vegt! Op vertoon van je Posteleinpas of studentenpas met groene Posteleinsticker óf je gepersonaliseerde e-mail in combinatie met je studentenpas, ontvang je 10 % korting krijgen op buitenlandse en tweedehands boeken én op agenda’s en kalenders!

DoeNijmegen

DoeNijmegen

Heb jij ijzeren zenuwen? En is teamwork helemaal jouw ding? Dan heb je geluk. Want de actie gaat over het meest spannende uitje: De EscapeRooms van DoeNederland. Je krijgt € 5,00 korting per PosteleinPas/studentenkaart met Posteleinsticker óf gepersonaliseerde e-mail in combinatie met je studentenkaart op het totaal bedrag van de EscapeRooms in Nijmegen! Van te voren moet je alleen even online een 'contante' boeking doen daarna wordt het bedrag voor jullie verrekend op de dag zelf!

Wunderkammer

Wunderkammer

Bij aankoop van twee drankjes bij de Wudnerkammer, krijg je op vertoon van jouw PosteleinPas of studentenkaart met groene Posteleinsticker óf je gepersonaliseerde e-mail in combinatie met je studentenkaart een gratis portie nachos.
Smullen maar!

BLUF Nijmegen

BLUF Nijmegen

Zin om te lunchen? Ga naar BLUF Nijmegen en krijg 10% korting op de gehele rekening op vertoon van jou Posteleinpas of studentenpas met groene Posteleinsticker óf je gepersonaliseerde e-mail in combinatie met je studentenpas!

Tappers

Tappers

Op vertoon van je Posteleinpas of studentenpas met groene Posteleinsticker óf je gepersonaliseerde e-mail in combinatie met je studentenpas, krijg je 20% korting op een biertafel!

't Hoogstraatje Nijmegen

't Hoogstraatje Nijmegen

Op vertoon van je Posteleinpas of studentenpas met groene Posteleinsticker óf je gepersonaliseerde e-mail in combinatie met je studentenpas, ontvang je €1,50 korting op alles van de menukaart (behalve de toetjes)!

Café De Fuik

Café De Fuik

In onze enige echte stamkroeg wil jij natuurlijk ook graag goedkoop een drankje kunnen drinken! Op vertoon van je Posteleinpas of studentenpas met groene Posteleinsticker óf je gepersonaliseerde e-mail in combinatie met je studentenpas, ontvang je:

Van zondag tot en met donderdagavond bier, wijn en fris voor € 2,00
Shotjes zijn elke dag verkrijgbaar voor € 1,50

Contactgegevens:
Café De Fuik
Eerste Walstraat 6
6511 GG Nijmegen
024-3234730
info@cafedefuik.nl

Bikewerk Nijmegen

Bikewerk Nijmegen

Op vertoon van je Posteleinpas of studentenpas met groene Posteleinsticker óf je gepersonaliseerde e-mail in combinatie met je studentenpas, ontvang je bij Bikewerk 10% korting op jouw fietsreparatie.

Contactgegevens:
Bloemenstraat 125
6511 EH Nijmegen

Telefoonnummer: 024 323 1605

Café Van Ouds

Café Van Ouds

Op vertoon van je Posteleinpas of studentenpas met groene Posteleinsticker óf je gepersonaliseerde e-mail in combinatie met je studentenpas, ontvang je:
Drie proefglaasjes wijn en één normaal glas naar keuze en een hapje voor € 10,00
Drie speciaalbiertjes van de tap en een hapje voor €10,00

Contactgegevens:
Café van Ouds
Augustijnenstraat 33
6511 KD Nijmegen
024-3233625
info@cafevanoudsnijmegen.nl

LoopersCompany Nijmegen

LoopersCompany Nijmegen

Ben jij sportief aangelegd en zien we jou regelmatig hardlopen? Dan is de actie van Postelein en Loperscompany wel wat voor jou! Op vertoon van je Posteleinpas of studentenpas met groene Posteleinsticker óf je gepersonaliseerde e-mail in combinatie met je studentenpas, ontvang je maar liefst 15% korting op je paar hardloopschoenen! Perfect als je nog een nieuw paar hardloopschoenen nodig heb voor bijvoorbeeld de Batavierenrace, dus haal ze snel!

DressMe Clothing

DressMe Clothing

T-shirts voor je dispuut laten bedrukken of heb je voor een andere gelegenheid kleding nodig? DressMe Clothing regelt het voor je!

Op vertoon van je Posteleinpas of studentenpas met groene Posteleinsticker óf je gepersonaliseerde e-mail in combinatie met je studentenpas, ontvang je 10% korting op alle kleding en bedrukking

Contactgegevens:
DressMe Clothing
Groenewoudseweg 2
6524 TZ Nijmegen
088 0236 100
info@dressmeclothing.nl

Café Eten en Drinken

Café Eten en Drinken

Op vertoon van je Posteleinpas of studentenpas met groene Posteleinsticker óf je gepersonaliseerde e-mail in combinatie met je studentenpas, ontvang je een hoofdgerecht inclusief een speciaalbiertje van de tap voor € 12,50 op maandag, dinsdag en woensdag!